Scroll

Donohoo Estate

The Donohoo’s, with their growing family, wanted to create an outdoor living space with multiple aspects including garden boxes, kids play area, lawn space, and entertaining space. In a previous home they did their landscaping project without an experienced professional. In this ‘forever home’, the back yard was relatively small and had a large slope from east to west, making it difficult to make room for all of the aspects they wanted, while keeping the outdoor living space private, open, and low-maintenance.
View this project

(Case Study Coming Soon) Springville Xeriscape

(Case Study Coming Soon)
View project

(Case Study Coming Soon) Provo Secret Garden

(Coming Soon)
View project
START MAKING MEMORIES

Let's get together and discuss your dream outdoor space.

contact us